بسياري از آشپزها براي طعم دار کردن غذايشان از قلم گوسفند يا گاو استفاده ميکنند، استفاده از قلم ميتواند مزايا زيادي داشته باشد و علاوه بر خوش طعم کردن غذا به آن سلامتي ببخشد.
از گذشته تا امروز اعتقاد بر اين بوده است که آب قلم ميتواند مزايا فوق العاده اي داشته باشد و پزشکان طب سنتي هم مصرف آن را براي بيماري هايي مانند سرما خوردگي، آنفولانزا،بيماريهاي گوارشي استفاده کرد، به اين دليل که آب قلم ميتواند سيستم ايمني بدن را تقويت کند. به بهبود زودتر بيماران گوارشي کمک کند. در ادامه به صورت کامل خواص اين ماده مغذي را بررسي خواهيم کرد.
بهبود وضعيت مفاصل
به اين دليل که عصاره قلم گوسفند و قلم گاو سرشار از ژلاتين و کلاژن است ميتواند در بهبود سلامتي استخوان ها و مفاصل موثر باشد، به همين دليل استفاده از آن ميتواند باعث سلامت استخوان ها و غصروف ها شود.
پزشکان طب سنتي توصيه ميکنند که براي بهبود سريعتر بيماري هاي مفاصل و شکستگي استخوان ها از سوپ قلم استفاده شود.
همچنين بيماراني که از درد مفاصل رنج ميبرند، ميتوانند از عصاره قلم گوسفند و گاو استفاده کنند.
درباره این سایت